читай








30.11.2014р.
Майстер – клас «Традиції приготування українських страв»

Українську кухню не сплутаєш із жодною у світі – є в неї свої особливі секрети, є свої особливі страви навіть на найвибагливіший смак. Серед слов’янських кухонь українська набула широкої популярності. Вона давно одержала поширення далеко за межами України, а деякі страви української кухні, наприклад борщі та вареники, увійшли в меню міжнародної кухні. На черговому засіданні клубу «Академія краси та здоров’я” відбувся майстер – клас «Традиції приготування українських страв» Відвідувачі майстер - класу мали можливість удосконалити техніку приготування овочевих страв, ознайомилися зі способами вишуканої нарізки, художнім оформленням і сервіровкою страв. А також дізналися особливі рецепти приготування гарячих страв.

http://att3.i.ua/attach/INBOX/547b13985e5c/4/IMG_4749.JPG?I=cVSuloN2bLRyaYZXkW5osA%3D%3D

 



18-25.02.21 Відео-марафон «#Лесин_тиждень» /до 150р. з Дня народження Л.Українки/

Засідання Клубу Анонімних Авторів

18.02.21 Літературна вікторина «Лесиними стежками» /до 150р. з Дня народження Л.Українки/

18.02.21 Поетично-ілюстративна виставка «Пам’ять єднає»

13.02.21 Творча зустріч із письменником Віктором Янкевичем

Архів новин

Інформація про сайт: к-сть сторінок - 1530 загальний об'єм - 400mb